Zyrtari serb: “Kufiri mes Shqipërisë e Serbisë do të jetë në Jarinjë e Merdar!”


Krijimin e pikave të përbashkëta kufitare ndërmjet Kosovës e Shqipërisë, zyrtari serb Milovan Drecun e ka quajtur heqje kufijsh ndërmjet dy vendeve.

Lidhur me këtë ai ka thënë se “këta janë hapa që shpien në aneksimin e pjesës së territorit të Serbisë nga Shqipëria”.

“Ky është hap që tregon se ata po punojnë për këtë dhe dëshirojnë që gjithë bashkësinë ndërkombëtare ta vënë para aktit të kryer – ja, ne, hap – pas hapi, po e krijojmë Shqipërinë e madhe dhe askush nuk po reagon që do të thotë se ky nuk është problem i madh. Dhe kur të bëhen llogaritë, një ditë ata do të thonë:JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU