Zvicra nuk fal, vendos rregulla strikte për këto shtete


Zvicra, gjatë javëve të fundit po regjistron shifra më të larta 14-ditore të ifeksioneve për 100.000 banorë sesa shumica e vende fqinje. Kjo është arsyeja pse rregulloret e karantinës tani duhet të përshtaten, shkruan bIick.ch. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Për të mërkurën, Këshilli Federal ka paralajmëruar se, veç tjerash, do të ndryshojë edhe rregullat për qasjen e Zvicrës ndaj vendeve me rreizk, transmeton aIbinfo.ch.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive