Zoran Zaev: Shpalos frigën e bashkimit “Kosovë – Shqipëri” nuk do të ishte gjë e mirë


Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka thënë se një bashkim mes Kosovës dhe Shqipërisë nuk do të ishte gjë e mirë.

Duke folur për “N1”, Zaev ka thënë se një bashkim kombëtar i shqiptarëve nuk është e ardhmja që e duan popujt në rajon sepse e ardhmja e tyre është në Bashkimin Evropian. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Një Evropë pa kufij në të cilën njerëzit bashkëpunojnë dhe k0munikojnë dhe jam i bindur se këto ide janë nga individët që janë pakicë dhe s’kanë të ardhme”, ka thënë ai.