Ziadin Sela të fala Diasporës: Regjistrohu dhe dëshmo se nuk heq dorë nga Toka e Babës dhe Gjuha e Nënës!


Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, përmes një v1deoje i drejtohet mërgatës shqiptare duke bërë apel për regjistrim, trasnmeton TS.

“Regjistrohu, dhe trego se nuk zhgënjehesh, regjistrohu dhe trego se nuk dorëzohesh, regjistrohu dhe trego se ekziston. Regjistrohu dhe dëshm0 se nuk të kanë mundur. Në fund të fundit, jo nga inati, por nga dashuria që kemi për vendlindjen, për pragun e shtëpisë, për vendin ku e morët uratën dhe amanetin KTHEHU të prindëve, regjistrohu. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Regjistr0hu dhe mos hiq dorë edhe kur faqja për regjistrim bllokohet për të qindtën herë, dhe pasi të regjistrohesh sensibilizo ata që s’janë regjistruar që ta bëjnë të njejtën. Ndihmo dhe inkurajo ata që mund të kenë hequr dorë nga regjistrimi. Regjistr0hu dhe dëshmo se nuk shkulesh lehtë nga dheu ku ke mbirë, regjistrohu dhe dëshmo se nuk heq dorë nga toka e babës dhe gjuha e nënës” ka thënë mes tjerash Sela në video-mesazhin e tij./TS

Regjistr0hu dhe dëshm0 se nuk heq dorë nga toka e babës dhe gjuha e nënës! https://census.stat.gov.mk