Zgjedhjet e ardhshme kandidati i PDK-së për kryeministër është Ramiz Lladrovci, si e vlerësoni?


Ashtu siç kam deklaruar disa herë, e ripërsëris, opozita i bën mirë PDK-së për të fuqizuar organizimin në nivel të degëve, strukturën organizative dhe kristalizimin e ideve politike për të ardhmen e vendit, për Dekadën që kemi hyrë. Opozitarizmi nuk nënkupton bllokimin e ligjeve apo pengimin e projekteve të mira qeveritare, pra, opozitë jo kundër ligjeve të mira dhe interesit të qytetarëve. Rikthimi i fuqishëm si parti e parë e PDK-së. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive