Zemaj: Le te marrin msim ata te VV-së bashkë me Albinin se si menaxhohet pandemia


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, tha se Kosova është shembull për menaxhimin e situatës me virus.

Zemaj tha se numri e humbjeve nga virusi do të ishte më i madh nëse nuk do të shfrytëzoheshin të gjitha kapacitetet. “Do të ishte numër më i madh . Kur kam nisur punën, kam kërkuar që pacientët të trajtohen edhe në Spitalet Rajonale, edhe pse në fillim kishte rezistencë. Kjo është ajo se sa vlerësohet tretmani spitalor. / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive