Zbuloni misionin tuaj në këtë botë duke llogaritur numrat e datëlindjes


Cili nga ju është i apasionuar pas numerologjisë? Nëpërmjet numrave është e mundur të zbuloni shumë për personalitetin tuaj, por edhe për shembull në lidhje me “misionin” tonë në botë. Për ta bërë këtë ne propozojmë një lojë që është një provë shumë interesante.

Shtoni të gjitha shifrat e datës tuaj të lindjes deri sa të merrni një numër një shifror. Për shembull, për një person të lindur në 1/1/1900 numri llogaritet si më poshtë: 1 + 1 + 1 + 9 + 0 + 0 = 12, atëherë 1 + 2 = 3. Llogaritni numrin tuaj dhe zbuloni rolin tuaj në botë! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

1.Ju jeni një person krijues, misioni juaj në jetë është gjithmonë të krijoni diçka të re dhe ta përdorni atë për ta bërë botën një vend më të mirë! 2.Misioni juaj është të udhëhiqni. Ju jeni një udhëheqës natyror dhe qëllimi juaj është t’i udhëzoni njerëzit të japin më të mirën. Psikolog, diplomat, kapiten i industrisë, nuk ka rëndësi: gjëja e rëndësishme është që ju të mund të shfrytëzoni sa më shumë aftësitë tuaja!

3.Ju jeni një person i ndjeshëm, i destinuar të jeni mik dhe shoqërues për t’ju besuar verbërisht. Ju keni aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe do të ishte perfekte për gazetarinë. 4.Ju keni inteligjencë të madhe dhe një frymë të madhe të të mësuarit, si dhe aftësi të jashtëzakonshme logjike dhe kritike të të menduarit. Në fakt, gjithçka që mëson e përdor atë për ta vënë atë në dispozicion të të tjerëve: je i destinuar të bësh mirë.

5.Ju keni një frymë të madhe adaptimi. Ju pëlqen të udhëtoni dhe gjithmonë njihni njerëz të rinj. Misioni juaj është lëvizja: gjithmonë do të keni përvoja të reja dhe do t’i merrni ato nëpër botë! 6.Ju jeni shumë zemërgjerë, empatia është karakteristika juaj kryesore. Vuajtja e të tjerëve bën që edhe ju të vuani, dhe ky është misioni juaj: të ndihmoni ata që vuajnë dhe të jenë gjithmonë aty kur ju duhen. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

7.Ju keni lindur për t’u dëgjuar. Fjalët dhe veprimet tuaja mund të ndryshojnë gjërat. Ajo që duket e padrejtë ose jopraktike për ju mund të përmirësohet falë jush dhe aftësive tuaja. Përdoreni këtë dhuratë me mençuri! 8.Ju jeni një lloj Mbreti që kthen gjithçka që shkëlqen në ar. Misioni juaj është të realizoni projekte të shkëlqyera dhe kompani të mëdha.

9.Ju jeni të ndjeshëm dhe empatikë, gjithmonë duhet të rrethoheni me njerëz imagjinues dhe të frymëzuar për ta përmirësuar atë. Jepni dashuri pa kufij, dhe është një dhuratë që nuk duhet të harxhohet: misioni juaj është t’i tregoni botës që mund të jeni të lumtur edhe nëse silleni mirë, gjithmonë duke dhënë një shembull të mirë për të tjerët. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive