Zbuloni 10 vendet e europës që shohin më së shumti filma për të rritur


Europa ndjek aktoren më të njohur në botë, 21 vjeçaren Mia Khalifa nga Libani dhe sipas një kërkimi të Google, këto vende mbajnë edhe një tjetër rekord. Në 10 vendet europiane që shohin më shumë filma për të rritur, tre janë vende nga ballkani. Sipas të dhënave të Google, kërkimet më të shumta që lidhen me filmat për të rritur vijnë nga këto vende. Në krye qëndron Cekia, ndjekur nga Rumania. Shikoni më poshtë listën e 10 vendeve: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

1. Cekia, 2. Rumania, 3. Italia, 4. Austria, 5. Shqiperia
6. Bullgaria, 7. Suedia, 8. Belgjika, 9. Finlanda, 10. Kosova.