Zbulohet ”Plani” mes Grenell dhe Hashim Thaçit mbi Albin Kurtin Kryeministër!! Dolen në shesh të gjitha

Ish këshilltari i lartë në Departa mentin e Shtetit, David Phillips, në një prononcim e kskluziv dhënë gazetës Botasot, ka deklaruar se Administrata e Bidenit do të fshijë dashurinë e ish presidentit Donald Trump për Serbinë dhe do të krijojë kushte më të barabarta në raport me Kosovën.

Kjo tregon rëndësinë e udhëheqjes amerikane në forcimin e bashkë punimit transatlantik që synon stabi.lizimin e Ballkanit, me qëllim vendos jen e paqes dhe mundësimin e progresit, është shprehur Phillips. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

E për qasjen e administratës Biden, për Bota sot ka folur edhe profesor, doktor Enver Bytyçi.

Do te thote ajo qe ka për merak Grenell ne dekla.ratat e këtyre ditëve nuk ka lidhje me Albin Kurtin, sa ka lidhje me lidhjet e dy.shimta të tij me Beogradin dhe deshpe.rimin që ai ka, pasi nuk iu dha shansi për ta çuar deri në fund misi.onin ant i-shqiptar e pro serb. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Sipas tij, Presidenti Trump mblodhi pas vetes të gjithë elementët pro-rusë me në krye John

Asgjë nga këto nuk do të kishte mbetur në memorien time, nëse pozicionet përkatëse nuk lidhe shin me fatin e Kosovës e të kombit tim. Në fund të fundit ne na duhet marrë.dhënia e mirë me Amerikën, kushdo qoftë në krye të saj.

Por kur zgjidhet president një i simpatizuar i Moskës dhe i Beo gradit, atëherë për ne shqiptarët është p roblem.

Ish Presidenti Trump mblodhi pas vetes të gjithë ele mentët pro-rusë me në krye John Bolton. Edhe ish ze.dhenesi i Bolton, pra ambasadori Grenell, ishte i tille, i perfolur për afera pro-ruse, tha Bytyçi.
Bytyçi shton se këta u mo.rën edhe me Kosovën dhe gati sa nuk ia n gulën th ikat hartes terri.toriale të saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU