Zbulohet më në fund! Ja çfarë gjendet poshtë varrit të Skënderbeut në Lezhë


Të shumtë janë vizitorët dhe turistët që ndërsa kanë vizituar vendvarrimin e Skënderbeut në Lezhë nuk e kanë ditur se poshtë këmbëve të tyre fshihet edhe një tjetër thesar i çmuar. Madje as ciceronët nuk e përmendin një fakt të tillë. Kapaku në mes të katedrales së Shën Nikollit nuk hapet prej vitesh duke mbajtur të fshehur edhe pjesë të historisë. PER ARSYJE QE ARTIKULLI ESHTE I GJATE, VAZHDONI KETU, Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive