Zbulohet e vërteta / Jo vetëm serbë, por në Koshare kishte edhe ushtarë rusë

Sot bëhen 22 vite nga b eteja më e lavdishme e UÇK-së. B eteja e Koshares e zhvilluar më 9 prill të vitit 1999 në kuadër të operacionit “Shigjeta”, është njëra ndër më të përjgakshmet dhe më heroiket e lutfës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e cila arriti të hap kufirin Kosovë-Shqipëri.

Nga pamjet e atëhershme shihet se në b etejën e Kosharës para 22 viteve, UÇK-ja kishte rarë edhe një pjesëtarë i cili ishte m ercenar rus i cili ju kishte bashkuar forcave jugosllave për pastrim et nik në Kosovë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive