Zbulohet biseda Sekrete e Adolf Hitlerit – Ja cfarë kishte thënë për Shqiptarët para 70 vitesh!


Në një bisedë të regjistruar me 4 qershor të vitit të 1942 mes Adolf Hitler dhe Presidentit të Finladës, Mannerheim, në një siguri tërësisht private, lideri gjerman duke folur për dështimin e planit ‘’Babarossa’’ dhe dështimet e p ushtimeve italiane në Afrikë nuk lë pa përmendur edhe rastin e Shqipërisë.

Ai i thotë Mannerheim se do të futej në Ballkan drejt Greqisë dhe Shqipërisë, pikërisht aty ku Italia kishte p ushtuar. Në fakt Hitleri vetë nuk e ka konsideruar më parë Shqipërinë si një vend për tu p ushtuar, por ai ishte krejtësisht k undër p ushtimit të Shqipërisë nga italianët, prandaj së shpejti duhej të dërgonte f0rcat e tij në këtë vend. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive