Zbulohet arsyeja pse ranë gjithë këto euro në lagjen e varfër, e pabesueshme ç’ka ndodhur

Një ngjarje e paza’kontë u regjistrua në një lagje të varfër në Hong Kong. Kalimtarët u shtynë të mblidhnin kartëmonedhat që po fluturonin nga një ndërtesë. Ngjarja ndodhi në një lagje punëtorësh, dhe personi që i hodhi paratë u a r re st ua nga pol’icia për pri’shje rendi.Ai quhet Uong Çing-kit, 24 vjeç, dhe njihet si “Mjeshtër Monedhash Virtuale” , pasi ka një kompani që reklamon monedhat digjitale, si Bitkoin. Pol’icia mendon se ai ka hedhur rreth 25 mijë euro të prera në kartëmonedha dhjetëshe.