Xhaxhai përfitoi nga mbesa, flet 16-vjeçarja: Më thoshte je bërë shumë e bukur

Kallëzimi në polici është bërë nga vetë 16-vjeçarja. Menjëherë policia u vu në kërkim të 45-vjeçarit, i cili ishte fshehur në një zonë pyjore. Ndërkohë e mitura kishte humbur babanë dhe nënën vetëm pak vite më parë dhe jetonte me gjyshen.

Adoleshentja i tha policëve:Qëkur u lirua, më thoshte shpesh që isha bërë shumë e bukur dhe që tani isha rritur.
Pas ngjarjes vajza është marrë në mbrojtje nga institucionet shtetërore të përkujdesjes, duke e strehuar në një banesë sociale, shkruan Panorama. Mësohet se xhaxhai kishte katër fëmijë nga një martesë e mëparshme.