Vuçiqit i “djeg” deklarata e Shaip Kamberit: A guxon dikush të flasë kështu si ti në Prishtinë?


Deputeti shqiptar, Shaip Kamberi, ka mbajtur një fjalim në Kuvendin e Republikës së Serbisë, me rastin e zgjedhjes së Qeverisë së re. Kamberi ka thënë se në Serbi ka sistem totalitar ku presidenti është edhe kryeministër, edhe Qeveri, edhe Parlament. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kamberi, madje ka thënë se një parlament të tillë nuk e kishte prodhuar as Sllobodan Millosheviqi. Deklarata e Kamberit i ka “dj egur” presidentit Vuçiq, i cili ka reaguar në mediat serbe. “Do të pyesja ty Shaip, a do të ishte lejuar dikush i joni të flas kështu në Prishtinë apo Tiranë. Kamberi ka kërkuar post ministror me 0.5% të votave, por i ishte ofruar vetëm pozita e zëvëndësministrit. Jam i kënaqur dhe krenar që Serbia është kaq demokratika dhe dikush mund të flasë kështu në Parlamentin e një shteti demokratik”, ka thënë Vuçiqi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive