Vuçiq “fut hundet” ne Kosove: Ja qfare deklarate beri per qytetaret e Kosoves


Aleksandar Vuçiq, iu ka bërë thirrje serbëve të Kosovës që të vo,to,jnë për t’u përfaqësuar në ins,tituc,ion,e, por “kur është e nevojshme”.“Mesazhi im për serbët është që të jeni të bashkuar, të shkoni në votime sa më shumë që të jetë e mundur, të lu,fto,ni për të drejtat e tuaja, për veten tuaja, për vendin tuaj”, ka thënë Vuçiq, njofton Klan Kosova.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Të jemi në gj,end,je të reagojmë në ins,ti,tucio,ne në mënyra të ndryshme, por gjithmonë me efi,kasi,tet, të jemi me njerëzit tanë, të flasim me njerëzit tanë, jo vetëm në veri, por edhe në gjashtë komuna në jug”.Derisa po fliste për zgjedhjet lokale të Kosovës, Vuçiq ka thënë se Prishtina dëshiron të ri,vendo,së ta,ks,at pas marrjes së ma,sav,e an,t,i-du,mp,in,g nga Qeveria e Kosovës.“Duke vepruar kështu, tregojnë vetëm se sa shumë janë lën,du,ar nga ajo që ndo,dhi në Bërnjak dhe Jarinjë dhe po tregojnë ner,voz,i,zëm”.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive