Vucic provokon shqiptarët: “E vendos flamurin e Serbisë mbi hartën e Kosovës!”

Presidenti serb Aleksandar Vucic, ka prov0kuar keq në rrjetin social Instagram duke vendosur flamurin e Serbisë mbi hartën e Kosovës. Vucic në llogarinë e tij zyrtare të Instagramit ka publikuar hartën e Kosovës me flamurin serb. Ai ka kujtuar në këtë mënyrë 17 marsin duke thënë se ‘Serbia nuk është e dobët”.

“Serbia sot nuk është e dobët, nuk këcrënon por nuk harron dhe nuk do të lejojë që një 17 mars të përsëritet sërish”, ka shkruar veç tjerash Vucic në Instagram. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU