Vuçiç postoi flamurin e Serbisë mbi Kosovën, tani vjen reagimi i fuqishëm nga Amerika

Eksperti amerikan, Alon Ben Meir, ka reaguar ndaj prov0kimit të presidentit serb, Aleksander Vuçiq, i cili dje publikoi një fotografi të hartës së Kosovës me flamurin e Serbisë në të. Ben Meir me anë të një postimi në Facebook ka thënë se SHBA-të dhe BE-ja duhet ta dën0jnë këtë prov0kim të Vuçiqit.

Ai tutje ka shtuar se presidenti amerikan, Joe Biden duhet të dërgojë porosi të qartë tek Vuçiqi, se pavarësia e Kosovës s’do të jetë më kurrë objekt negocimi. “SHBA-të dhe BE-ja duhet ta dën0jnë prov0kimin e Vuçiqit. Presidenti i SHBA-së duhet të dërgojë mesazh të qartë tek Vuçiq se pavarësia e Kosovës nuk do të jetë më kurrë subjekt diskutimi”, ka shkruar Alon Ben Meir. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU