Vuçiç: “Nëse do ta njihja Kosovën, do ta fitoja çmimin Nobel!”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se vetëm një Serbi e dobët dhe e pasuksesshme do të ishte e mirë për të gjithë dhe ai do të ishte “më i miri në botë”.

“Nëse do ta njihja Kosovën, do ta merrja Çmimin Nobel” tha Vuçiq në TV Happy. Ai theskoi se ishte i interesuar se çfarë do të thoshte historia në “50 vjet dhe se ai kishte marrë shumë çmime deri më tani që pothuajse askush në Serbi nuk i kishte marrë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU