Vuçiç mesazh Shqiptarëve: “Mos na Këcrënoni me Shqipërinë e Madhe, nuk jemi aq të dobët sa ishim!”


Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç në një intervistë i ka kërkuar shqiptarëve të ndalojnë këcrënimet me Shqipërinë e Madhe.

Sipas kreut të shtetit serb, Shqipëria e Madhe është një nga këcrënimet më të shpeshta, por sipas tij Beogradi do të përgjigjet në mënyrë paqës0re për të mbrojtur popullin.

Ndër të tjera, ai tha: “Sot jemi të këcrënuar me formimin e një Shqipërie të Madhe, por është detyrimi i jonë të jemi paqës0rë dhe të kujdesemi për njerëzit tanë në Kosovë dhe Metohi. Mirëpo po ju themi qartë të gjithë atyre të mëdhenjve dhe të fuqishmëve se nuk jemi aq të dobët se sa ishim!”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive