Vuçiç: “Do të jetë e vështirë për ne, por do ta shohim sa të lehtë do ta ketë Albin Kurti”


“Do të jetë e vështirë për ne, dhe për ta, siç thonë ata, gjithçka është e lehtë. Do ta shohim se sa e lehtë do të jetë”, përfundoi Vuçiq.

“Serbia e di se cilat janë interesat e saj kombëtare dhe shtetërore dhe do të vazhdojë të lutfojë për njerëzit e saj dhe të drejtat e tyre, pavarësisht nga fakti se situata është pothuajse e pashpresë”, tha presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq kur u pyet për të komentuar nëse Serbia ka një përgjigje ndaj presi0neve nga Prishtina dhe Washingtoni dhe paralajmërimet për një platformë të re për të vazhduar dialogun. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive