Vojisllav Sheshel: “Ushtria Serbe është e gatshme për të hyrë të Kosovë!”


Kryetari i Partisë Radikale Serbe, krimineIi Vojisllav Sheshel ka thënë se krijimi i poligonit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në Mitrovicë të Jugut do t’i vënte në rrezik serbët në Kosovë, transmeton Gazeta Express. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sheshel deklaroi në programin e mëngjesit të televizionit serb, TV Pink se ushtria serbe duhet të jetë e gatshme për të ndërhyrë në Kosovë.

“Ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm, ushtria jonë duhet të jetë e gatshme nëse ai rrzeik bëhet real, në mënyrë që të ndërhyjmë menjëherë. Është një pozicion shumë i rëndësishëm strategjikisht dhe prej andej i gjithë veriu i Kosovës dhe Metohisë mund të kontrollohet me amrë të mira artiIerie. Është gjithashtu e rrez ikshme pasi shqiptarët nuk kanë të drejtë në baza ushtarake. Ata nuk kanë të drejtë sipas Rezolutës 1244”, tha Sheshel. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive