Vjosa Osmani con në ”Kembë” gjithë vendin me deklaratën fundit: Ditët e para të qeverisjes do të konfiskohen pasuria e


Kandidatja per president të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Vjosa Osmani tha se bas.hkë me Kurtin asnjëherë më pare nuk kanë pasur dyert më të hap.ura nga bizneset se gjatë kësaj periudhe.Kandidatja per president të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Vjosa Osmani tha se bas.hkë me Kurtin asnjëherë më pare nuk kanë pasur dyert më të hap.ura nga bizneset se gjatë kësaj periudhe.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Te gjitha bizneset qe jan te ndershme e e kane punuar sipas ligjit janë në mbësh,tetje te reformave që ne planifikojmë për t’i elim.inuar pengesat ndaj tyre”, tha Osmani në “Debat Plus”.Kandidatja për presidente ka thënë se pa konfi,skim te pasurisë fituar në mënyrë te paligjshme nuk mundet t ketë zhvillime ekonomike.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ajo qe ne kemi per te bere është një mod.el i zbatuar në disa vende që gjithë ato para që do të konf,iskohen si pasuri e paligjshme do të investohen drejt.perdrejtë në fushën e sundimit të ligjit. Ne ditët e para të qeverisjes do të miratohet Ligji anti Maf,ia dhe unë do të dekretoje menjëherë, tha ndër të tjera Vjosa Osmani.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive