Vjosa jep lajmin e Papritur mbi Reciprocitetin!! Askush e kishte pritur


Presidentja e Repub.likes se Kosoves Vjosa Osmani priti ne takim ambasadorin e Çekise ne Kosoves, Pavel Bílek, i cili e pergezoi per detyren.

Ambasadori Bilek theksoi se m arredheniet ndermjet te te dy shteteve jane te mira dhe se do te vazhdoje edhe me tej thellimi i tyre. Ai per mendi sfiden e pan demise, me te cilen po perballet e gjithe bota. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kurse Presidentja Osmani, duke u nder lidhur ne kete teme, theksoi se nuk mund te priori.tizohet dialogu me Serbine, teksa nuk sigurohen vak sinat per qytetaret e Kosoves. Ajo potencoi se ne kete kohe nevojitet solidaritet ndermjet shteteve, ndaj shfaqi shpre.sen se Kosova do te ndihmohet nga shtetet mike dhe organizatat nder kombetare per sigurimin e sasise e nevojshme te vaksinave per qytetaret e saj.

Zonja Osmani falenderoi shtetin çek per mbeshtetjen e deri tashme duke shfaqur gatishmerine per intensifikimin dhe thellimin e marre.dhenieve nder shteterore. Nderkaq ambasadori Bilek nga ana tjeter, theksoi se Çekia mbeshtet rrugen evropiane te Kosoves. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU