Vjosa e Albini janë hala të vogël me u shty me mu, une jam BABA!


Për Albin Kurtin e Vjosa Osmanin ka thënë se “s’mund të shtyhen me të” Arsyeja që e ka dhënë Haradinaj për komentin e tij ka qenë sepse siç shprehet ai, në detyrë zgjidhet më me zor, por kur zgjidhet është më i mirë se të tjerët.

Për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, thotë se ‘nuk dijnë të menaxhojnë situata’.“Sa i përket punës, Unë jam prej politikanëve që zgjedhna ma me zor, e marr detyrën. / Më poshtë, video, Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive