Vjen goditje nga Serbia, Hashim Thaçi ”ofendohet” nga Zyrtari i lartë Serb


Per njezet vjet, ju jeni duke u per pjekur ta zgjidhni çeshtjen e Kosoves duke shty.pur Serbine per te njohur diçka dhe askush nuk do ta njohe ate. Dhe çfare keni bere ne 20 vjet? Asgje.

Po sikur te modifikoni pak qasjen tuaj, ose per ndryshe do te vazhdoni ta beni kete per 20 vjet te tjera dhe do te per fundoni duke bere asgje, tha kryetari i Partise se Lirise dhe Drejtesise ne Serbi, Dragan Gjilash.

Pajtimi me popullin shqiptar mund te ndodhe vetem nese Aleksandar Vuçiq dhe Hashim Thaçi nuk jane ne pushtet, theksoi Gjilash ne TV N1 te henen. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai shprehu nje bindje se ekziston nje shans qe pajtimi mes serbeve dhe shqiptareve te ndodhe me udhe heqjen e re te Prishtines. Duke folur per qendrimin e Prishtines zyrtare se nuk do te dialogoje me Serbine nese kjo e fundit nuk e njeh Kosoven, Gjilash tha: Keto jane qendrimet e tyre.

Pse qendrimi yne do te ishte si i tyre.

Ai preten doi se fakti qe ai do te fliste me te gjithe ata shqiptare qe duan jete me te mire qe femijet e tyre te jetojne me mire, qe njerezit te levizin lirshem dhe qe studentet te shoqerohen dhe te luajne sporte nuk eshte vetem çeshtje e te menduarit me deshire. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive