“Vjehrra ime mendoi se isha e çme ndur, askush nuk e kuptonte me kë flisja”

Nuk eshte pune aq e lehte sa duket ne rrjetet sociale te besh blo geren.Marina Isufi tregon se se nuk është aq e thjeshtë të jesh një bl ogere, paç ka videove të bukura që realizon.“Vjehrra ime në fakt, në fillim mendoi se isha e çme ndur. Askush nuk e kuptonte se me kë unë flisja në dhomë apo edhe kur dilja në rrugë për të bërë videot” .Po bash këshorti e ndihmon? Duket se dhe me të ka çaste të sikl etshme pasi tregoi se shpesh fry mëzohet edhe në mesnate ku edhe punon.

Nuk eshte pune aq e lehte sa duket ne rrjetet sociale te besh blo geren.Marina Isufi tregon se se nuk është aq e thjeshtë të jesh një blo gere, pa çka videove të bukura që realizon.“Vjehrra ime në fakt, në fillim mendoi se isha e çme ndur. Askush nuk e kuptonte se me kë unë flisja në dhomë apo edhe kur dilja në rrugë për të bërë videot” .Po bash këshorti e ndihmon? Duket se dhe me të ka çaste të sikl etshme pasi tregoi se shpesh frym ëzohet edhe në mesnate ku edhe punon.