Videoja që çmendi serbët, Silverster Stalone bën shqiponjën live në emision


Videoja që çmendi serbët, Silverster Stalone bën shqiponjën live në emision

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptarë, për të pershendetur miq e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët).Ai në emision pytet se a i nje shqiptarët ai përgjigjet “Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballka”. Dhe per me teper ai ben edhe shqiponjen e cila i cmendi pastaj serbet ne reagimet sociale.Per te pare vidjon shtype rek1amen me p0shte dhe ju dalin pamjet: