Veterani i UÇK-së Ali Junuzi: Amaneti i Adem Jasharit ishte “Bashkimi Kombëtar”


Veterani i UÇK-së, Ali Januzi thotë se komandanti Adem Jashari e kishte lënë një a manet. Ai ishte bashkimi kombëtar.

Januzi e thotë edhe vet se bashkimi kombëtar është a spiratë e secilit dhe asnjë shqiptarë nuk duhet ta heq nga mendja dhe nga sh pirti. “Bashkimi kombëtar do të ndodhë edhe mos ndodhtë me këtë klasë politike që është sot /

Bashkimi kombëtar është i drejt i ligjshëm sepse ne e dimë se Shqipëria është c0pëtuar në pesë pjesë padrejtësisht.Ne kemi një gj ak dhe një gjuhë, kemi një histori të përbashkët. Pamje mePosht