Vetem nje ore mbeshtillni kembet me alumin ne kete forme dhe thuani lamtumire kesaj sem’undje!


Folia e aluminit është ndër gjërat më të zakonshme që gjenden në shtëpitë e secilit anë e mbanë botës. Besohet se foliet e aluminit kryesisht përdoren vetëm në kuzhinë, por shumica e njerëzve nuk e dinë se mund të bëjnë edhe diçka tjetër me të. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Folia e aluminit është sikur letër me peshë të rëndë që e mirëmban temperaturën e ushqimit, p.sh.: nëse e mbështjellim një sandviç të nxehtë, ai do ta ruajë nxehtësinë për një periudhë të gjatë kohore. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive