Vetëm një këmishë kishte dhe…. Vajzës së Rita Latit i ka dalë zogu sheshit: U pa edhe nga


E nisi si prezantuese por fama e saj u rrit kur bëri op era ci one plastike që i pranoi pa asnjë ngurrim. Fjala është për Roza Latin e cila përpos si moderatore, njihet edhe si një nga fytyrat publike e dhënë pas kafshëve, disa prej të cilave kujdeset dhe iu bënë thirrje njerëzve të kujdesën gjithashtu. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sido që të jetë, si çdo femër, edhe Roza ka anën e saj te bukur. Prezantuesja së fundmi ka realizuar një set të ri të fotografive, ku shihet vetëm në të bre ndshme dhe një këmishë sipër. E sipas imazhit, Roza dukej sikur ishte gati të zhv ish ej. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive