Vajza tregon tmvrrin kur gjeti burrin me një femër, por ajo ishte

Një nënë 64-vjeçare dhe djali i saj 21-vjeçar u arr.estuan në Fitchburg, Massachusetts, pasi policia mori informacion nga nusja e shtëpisë se ata kishin pasur marrëdhënie se.ksuale. Gruaja e T.L u kthye në shtëpi nga puna më herët sepse nuk ndihej mirë, dhe pasi hyri në dhomën e gjumit, skena që pa e tro.nditi edhe më shumë.

Doli me vrap nga shtëpia dhe telefonoi menjëherë policinë, edhe pse e dinte që kjo mund t’i kushtonte shtrenjtë burrit dhe nënës së tij. Sipas ligjit të shtetit të Massachusetts, incesti dënohet me dy e gjysmë deri në 20 vjet b.urg.

Kur oficerët e policisë erdhën në vendin e ngjarjes, ata gjithashtu ishin të hutuar sepse nuk kishin pasur raste të tilla më parë. Nëna dhe djali u paraqitën në gjykatë javën e kaluar dhe u shpallën fajtorë. Ndërsa gruaja e tij, bëri kërkesë për divorc.