Vajza e Shyhrete Behlulit është ndryshuar krejtësisht, kaq shumë ndërhyrje estetike ka bërë!


Engjëllusha Salihu ka kohë që nuk ka lansuar ndonjë projekt të ri muzikor.Megjithatë, paraqitjet e saj të ndryshme, në rrjetet sociale nuk është se mungojnë asnjëherë. Ndër vite ajo duket se ka ndryshuar kaq shumë , duke bërë ndërhyrje të shumta estetike. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive