Vajza e Albin Kurtit flet shqip! Ja VlDEO qe e verteton kete gje

Si i flet vajza në shtëpi? Kjo është përgjigja e Albin Kurtit.Gjatë seancës së djeshme për votimin e Qeverisë Kurti, në një moment vëmendja u kthye edhe te familja e Albin Kurtit, saktësisht vajza e tij. Ishte deputetja e PDK’së, Ganimete Musliu, e cila tha se Kurti do të jetë kryeministri i parë, “fëmijët e të cilit nuk i flasin shqip në shtëpi”.

Por, çfarë kishte thënë Kurti, kur ishte pyetur se cilat gjuhë i flet vajza e tij, Lea?Në një intervistë që e kishte dhënë për emisionin “Konak”, Kurti kishte thënë se vajza e tij e flet edhe gjuhën shqipe, por edhe norvegjeze.Ne videon me poshte mund ta shihni se si Albini i drejtohet vajzes se tij duke i treguar dicka rreth situates ne gjuhen shqipe(mund ta vereni ne sekonden e 0:32 dhe 0:44: JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU