Ushtari i UÇK’së, jeton në baraka, ka nevojë për ndihmë


Ish ushtari i UÇK’së Vehbi Tahiri nga Zhitia e Podujevës, ish ushtar i Zonës së Pashtrikut qe 21 vjet jeton në baraka në kushte të rënda, shkruan Gazeta Metro. Flamur Ballazhi përmes një shkrimi në Facebook ka treguar gjendjen e tij dhe ka kërkuar t’i ndihmojnë ish-ushtarit të UÇK’së.