Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan zbulon skenarin e Serbisë në Kosovë


Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan, Muharrem Maralusha, përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se amriku i shqiptarëve janë disa shqiptarë të rrejshëm që udhëheqin me Kosovës apo në udhëheqin disa parti politike. Mes të tjerave ai potencon se serbët janë dukë bërë ketë punë me anë të agjentëve të tyre duke i akvzuar komandantët e panjollosur si agjentë të sigurimit serb.

Ja postimi i ushtarakut Shqiptaro-Amerikan, Muharrem Maralusha:

Ata qe mendojne se perendimi ka ni qendrim pozitive ndaj Kosoves jane Iope. Per serbet. Kosova esht cdo gja dhe kur nuk do ta leshojn. Por anmiku i Kosoves nuk esht Vuqici, Guriqi apo ndoni VIC tjeter. Anmiku i Kosoves jane disa shqiptar te rejshem qe sot jane nalt ne udheheqesi te kosoves apo ne udheheqesi te disa partive politike. Keta personalitete e kan apo jane krymi i k ancerit serb ne trunin e tyne. Esht leht me i identifikue kush jane keta…keta qe e prokllamuen (deklaruen) vehten si shlirimtar ye ksoves e qe sot u nan milionera. Keta patriota te rejshem qe sot u shendruen ne k rimineIa ekono-politike dhe jane apo mendojn me ardhe ne fuqi e kane shit vehten ye anmiqet e Kombit Shqiptar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Esht shume leht me i identifikue….keta sot jane ba milionera e deri jo shume pak vite kane qene askushi ose kane qene ne sherbim te sigurimeve sekrete serbe ose Enverista si antar te LPK’s. Disa prej ketyn sot i akvzojn payriotay apo shoket e tyne ye lutfes si agjenta te sigurimeve serbe apo te UDB’S JUGOSLAVE VETEM QE TA TREGOJN VEHTEN SI PATRIOTA. Shembulli ma i mire duel ne drite kur do lolonista te pest te serbise e akvzuen BISLIM ZURAPIN SI AGJENT TE UDBE’S SERBO/JUGOSLAVE. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Une e njof BISLIM ZYRAPIN qush prej lutfes ne Bosnje kur ishte nje nder komandantat ma te shkelqyeshen ne mbrojtjen e Sarajeves dhe si komandant i divizionit ne Bugojno. Sigurimi serb mundohej me ba qmos qe BISLIM BICAJ DHE HALIL BICAJ di komandant i Brigaded se 5t te ushtrise se Bosnjes, bashk me Bislimin dhe shume vullnetar tjer nga Kosova lutfuen k under serbvedhe per mbrojtjen e Sarajeves dhe tokaveve tjera ne Bosnje. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Digitimi serb e dinte qe Kosova do te s hperthen shume shpejt ata Komandanta qe nat kohe lutfojshin ne bosnje k under tyne, neser do te lutfojne k under serbve ne kosove. Si i di keto gjana, ine vet personalisht kam sherbye ne lutfe k under o kupimit serb ne Kroaci dhe ne Bosnje. Edhe une isha “ne nishanin” e sigurimit serb. Por une dula fitues e ata e h umben netejen. Por Sigurimi Serb edhe mbas 20 vjetve nuk e ka lon mbas dore lutfen e tyne k under atyne kuadrave qe ata (serbet) i kondiderojn si elemente komanduese qe prap do te vehene ne rolete komanduese ne lutfen per mbrojtjen e Kosoves.

Sot, ne Kosove ende jane mendime qe mendojne se serbia e ka harue Kosoven, po keta individe une i shti ne dy kategori, disa jan n aive e te tjeret e kane shit vehten te serbet. Serbija, do te ban dhe esht tue ba qmos qe ta neutralizoj cdo rezistence k under tyne (serbve). jane tue e bo ket pune me ane te agjentave (shqiptar te shitun) ne Kosove. Serbet jan tue e ba ket pune me ane te agjentave te tyne tue i akvzue komandantat e panjollosun di agjenta te Sigurimit Serb.