URIME: Nga sot qeveria lëshoi 100 euro për secilin person të kësaj kategorie

Ministria e Financave ka bërë të ditur se po vazhdon procesi për ekzekutimin e masave 7, 8 dhe 14 për përfituesit individë që do të procedohen sot. Përfitues të këtyre masave janë punëtorët që kanë humbur vendin e punës, ata që nuk kanë kontratë pune dhe punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave dhe barnatoreve, shkruan Reporteri.net. Hap 5 sek onda dhe shf aqen pa mjet eksk luzive