URIME / Biden siguron fitoren e parë në këtë qytet


Kandidati për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka siguruar fitoren e parë duke marrë të pesë votat në një qytet të vogël të New Hampshire. Qendra e këtij qyteti ka publikuar rezultatet, duke u bërë kështu si ndër të parët që ka zbuluar rezultatet e zgjedhjeve presidenciale. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen rezvltatet duke u numervar