”Unë jam shqiptare”, 17-vjeçarja habit grekët me talentin e saj, i la të gjithë pa fjalë


Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë larguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet.

Këtë e ka treguar së fundmi dhe 17-vjeçarja e quajtur Jo dy Lu lati e cila ndodhet në Gr eqi. Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Fact or Gre ece” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj. Jo dy ka kënduar këngën “You know I’m no good” nga A my Win eho use dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote . Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive