U takuan për tu pajtuar, por Situata doli jashtë Kontrollit: “Përplasen Iive Ministri Turk dhe ai Grek!”

Ministrat e jashtëm të Turqisë dhe Greqisë u përp lasën hapur të enjten në një konferencë të përbashkët shtypi në Ankara, e cila filloi me shpresat për përmirësimin e marrëdhënieve por de gjeneroi në akuza të ashpra nga të dyja palët.

Në përpjekje për të zbutur tesmionet rreth mosmarrëveshjeve territoriale në Mesdheun lindor, Ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias u takua me Presidentin turk Tajip Erdogan dhe Ministrin e Jashtëm Mevlut Cavusoglu, vizita e parë kjo mes dy palëve që nga viti i kaluar, kur flotat e dy vendeve ishin në prag të pëprlasjeve.LEXO ME SHUME JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU