U martuar me të dhe nuk e la edhe pse ai është në karrige me rrota, shqiptari shkruan fjalë zemre për gruan: Të solli Zoti për mua, të dua!

Një vit më parë lidhja e një çifti nga Kukësi mori vëmendjen e gjithë mediave në vend. Gjëja e veçnatë qëndronte në atë se i riu Rustem Biba është me aftësi ndryshe dhe është i detyruar të qëndrojë në karrige me rrota.

Ndërsa bashkëshortja e tij ka vendosur ta pranojë ashtu siç ai është dhe pa kushte. Një shembull i mrekullueshëm në një lidhje dashurie, pasi asgjë nuk mund t’i pengojë dy njerëz që duhen, sepse mbi të gjitha të rëndësishme janë vlerat që një person mbart.

Për këtë i riu i ka kushtuar një dedikim të veçantë bashkëshortes së tij me rastin e përvjetorit të martesës. Ai shprehet se e shoqja është gjithçka për të dhe se i jep kuptim jetës së tij.