U martua për letra në Gjermani, por u sho.kua kur e kuptoi se burri i saj

Kjo është historia e pa zakontë e një çifti jetëshkurtër nga Gostivar, që nuk kishin një fillim të lumtur martesor.Por duke përfunduar edhe më keq. M.S, 24 vjeç nga Gostivari, ishte vajza e dytë e familjes së vjetër gostivarase që mbahen si familje e vjetër ku flasin turqisht..

Në sezonin e verës me ardhjen e kurbetçarëve, 24 vjeçarja në një nga kafenetë e qytetit e pa Gazin, djaloshin 30 vjeçar që jetonte dhe punonte në Gjermani. Bukuroshes 24 vjeçare i ra në sy ai pasi që kishte makinën e veçantë në Gostivar dhe që binte në sy.

Rrëfimi është i shoqes së vajzës protagoniste, e cila e kishte shoqëruar ate edhe në ditët e njohjes me Gazin.