U doli çdo gjë sheshit dhe i panë të gjithë, ja cilët janë vipat që i tradhëtuan veshjet keq fare

Edhe VIP-at shpesh herë bëhen pjesë e ‘inci dent eve’ për shkak të veshjeve që ata mbajnë.

Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era.

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikl etshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale.

Edhe VIP-at shpesh herë bëhen pjesë e ‘inci dent eve’ për shkak të veshjeve që ata mbajnë.

Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era.

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikl etshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale.