Turqinë apo Francën?! Ka vendosur Putin, ja kë do ta ndihmon Rusia në rast lvfte


Pyetjes nëse Rusia mund të marrë apo jo një pozicion ndërmjetësimi midis Turqisë dhe Francës në lidhje me Mesdheun Lindor, Putin iu përgjigj duke thënë se vendi i tij ka marrëdhënie të mira si me Francën, ashtu edhe me Turqinë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Edhe pse jo të drejta të plota, ne kemi marrëdhënie të mira dhe të qëndrueshme me Francën. Vëllimi i bashkëpunimit me Turqinë po rritet. Turqia është fqinji ynë. Marrëdhëniet tona janë të rëndësishme si për Rusinë, ashtu edhe për Turqinë. Në këtë rast, unë nuk mendoj se ka nevojë për ndërmjetësim midis dy vendeve. Të dyja vendet edhe Turqia, edhe Franca mund t’i zgjidhin vetë marrëdhëniet mes tyre. Edhe pse pozicioni i Erdoganit duket i aspër, unë e di që ai është fleksibël. Mund të flitet me të në gjuhën e përbashkët. Kështu që shpresoj se edhe kjo situatë do të përmirësohet”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive