Turqia “ȧrmȧtos” Shqipërinë, mediat greke në alarm: “Do të na sulm0jnë nga Pashalimani..”


Turqia pritet të eksportojë në Shqipëri amrë anti dronë. Dronët do të blihen nga një kompani turke e mbrojtjes me seli në Turqi. Ky lajm i publikuar në mediat turke dhe shqiptare, ka alarmuar Greqinë. Në një nga artikujt e medias greke pentapostagma.gr, ky bashkëpunim ndërmjet Turqisë dhe vendit tonë është cilësuar si rreizk për Greqinë. Gjithashtu mediat greke e cilësojnë veprimin e Shqipërisë dhe Turqisë, si përgatitje për su’lm ndaj Greqisë nga baza ustarake e Pashalimanit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive