Trump: “E ndaIëm konfIiktin 400-vjeçar Kosovë-Serbi, tani ata përqafohen e puthen”


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, DonaId Trump, i ka vazhduar tubimet zgjedhore para zgjedhjeve presidenciale. Mbrëmjen e kaluar, ai ishte në Nebraska dhe gjatë fjalimit nuk harroi që përsëri të mburrej me marrëveshjen e nënshkruar në Uashington në shtator mes Kosovës dhe Serbisë, duke thënë se i kanë ndaluar 400 vjet rvasje mes tyre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ata kanë lutfvar për 40 vjet. Unë mendoj se ata kanë lutfuar për 400 vjet, a doni ta dini, por ata kanë qenë duke lutfuar për një kohë të gjatë. Ata duan të bëjnë një marrëveshje. Krejt papritmas, dy muaj më parë, ata ishin në Zyrën Ovale, duke u përqafuar e duke u puthur, ishte e lehte”, deklaroi në fund Trumpi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive