Tregon Fieraku: Kapa gruan me komshiun, po do ta ha TU.RPlN me bukë për


“U tro.ndita shumë kur kapa gruan time në fla.grancë duke bërë me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta vr as, por jam i detyruar ta fal për hatër të dy fëmijëve tanë. Do të kërkoj që ajo që kthehet në shtëpi dhe do ta ha turpin me bukë. Nuk kam se çfarë të bëj”…Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive