Tifozi i fIaktë i Arsenalit djalit ia vë emrin Arsenal, e vajzës Arsena

Gjithçka filloi nga dashuria e madhe për ekipin e tij të preferuar. Astrit Dervishaj ka 23 vjet që është një tifoz i fIaktë i Arsenalit. Ekip të cilin, e ka të vështirë ta përshkruaj me pak fjalë dhe pa emocione.

Astriti, qysh i vogël, e kishte ëndërr që në të ardhmen fëmijët e tij t’i emëronte njejtë si ekipi i tij i preferuar, Arsenali. Pas disa viteve, kur Astriti dhe Albulena u bënë prindër, vajzën e emëruan Arsena ndërsa djalin Arsenal. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU