Thuajeni këtë lutje çdo ditë, Zoti do ju ruajë nga çdo e keqe


Mos të ju ik asnjë ditë, pa mos e thënë këtë lutje (thuaje çdo dite). O Allah, largoje nga trupat tanë cdo sëmundje, helm, magji, mësysh, merzi, brengë, pikëllim dhe zëvendësoje me shëndet, lumturi dhe gëzim. AMIN!