Thaçi: “Nuk do të lejoj hajnat si Albini ta marrin në dorë pushtetin, sa të jem gjall unë do të vendos për Kosovën”


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë. /Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive